Fasade- og husvask

Med varmt vann, såpe og skånsomt trykk løser vi opp smuss og eliminerer svertesopp og grønske. 

Fasaderenhold forlenger byggets levetid og reduserer vedlikeholdskostnader – Sintef anbefaler minst èn utvendig husvask pr. år.

Høy eller lav bygning, liten eller stor jobb – vi kommer gjerne på befaring og gir et uforpliktende tilbud.

Terrassevask

Enten terrassebordene er nye eller gamle trenger de jevnlig vask. Vi anbefaler én gang i året.

Vi benytter utstyr som er tilpasset oppgaven for å unngå faren for at høyt trykk fliser opp og skader terrassen. La oss ta den tunge jobben.

 

Vindusvask

Vi har mange års erfaring med tradisjonell vinduspuss. Samtidig er vi eksperter på bruk av moderne rentvannsteknologi som sammen med teleskopstenger gjør det mulig å pusse vinduer i høyden uten bruk av stige eller lift.

Ute vasker vi som regel med filtrert, av-ionisert vann og teleskopstenger med børster. Inne bruker vi gjerne såpevann og nal.

Øvrig uterenhold

Vask av heller, belegningsstein, gjerder og støttemurer? Høyttrykksspyling av gårdsplassen, parkeingsplassen eller innkjørselen? Takvask og takrennerens?Fjerning av tagging/graffiti? Algebehandling og desinfeksjon? Vi kommer gjerne på befaring og gir deg et uforpliktende tilbud.

Smuss, grønske og mose kan virkelig trekke ned inntrykket av et ellers idyllisk uteområde. Unn deg selv rene og attraktive uteområder.

Raskt og profesjonelt uterenhold

med fornøydgaranti

Vår fornøydgaranti er enkel - ingen faktura uten at du er helt fornøyd med alt arbeid som utføres!

Kontaktinformasjon

Vi har kompetansen og metodene som er nødvendige for å tilby profesjonelt uterenhold til boliger, hytter, bedrifter og næringsbygg i Vestfold.

Kontaktskjema

Vi kommer gjerne på befaring og gir et uforpliktende tilbud.