Fasade- og husvask

Med varmt vann, såpe og skånsomt trykk løser vi opp smuss og eliminerer svertesopp og grønske. 

Fasaderenhold forlenger byggets levetid og reduserer vedlikeholdskostnader – Sintef anbefaler minst èn utvendig husvask pr. år.

Høy eller lav bygning, liten eller stor jobb – vi kommer gjerne på befaring og gir et uforpliktende tilbud.

Takvask

Ta vare på husets femte fasade.  La oss hjelpe deg med å fjerne skitt og mose fra taket. Et rent tak gir huset et stort løft, både estetisk og økonomisk.

Vi benytter utstyr og kjemi som er tilpasset oppgaven, enten det dreier seg om mosefjerning, vask. impregnering, eller algebehandling-

 

Vindusvask

Vi har mange års erfaring med tradisjonell vinduspuss. Samtidig er vi eksperter på bruk av moderne rentvannsteknologi som sammen med teleskopstenger gjør det mulig å pusse vinduer i høyden uten bruk av stige eller lift.

Ute vasker vi som regel med filtrert, av-ionisert vann og teleskopstenger med børster. Inne bruker vi gjerne såpevann og nal.

Øvrig uterenhold

Takrennerens, vask av heller, terrasser, belegningsstein, gjerder og støttemurer? Høyttrykksspyling av gårdsplassen, parkeingsplassen eller innkjørselen? Terrassevask og takrennerens? Vi kommer gjerne på befaring og gir deg et uforpliktende tilbud.

Smuss, grønske og mose kan virkelig trekke ned inntrykket av et ellers idyllisk uteområde. Unn deg selv rene og attraktive uteområder

Raskt og profesjonelt uterenhold

med fornøydgaranti

Vår fornøydgaranti er enkel - ingen faktura uten at du er helt fornøyd med alt arbeid som utføres!

Kontaktinformasjon

Vi har kompetansen og metodene som er nødvendige for å tilby profesjonelt uterenhold til boliger, hytter, bedrifter og næringsbygg i Vestfold.

Kontaktskjema

Vi kommer gjerne på befaring og gir et uforpliktende tilbud.